Avantajele inscriptionarii prin imprimare DTG pentru textile

13 oct.

Inscriptionare pe textile prin imprimare DTG este o tehnică mai nouă care câștigă recunoaștere în rândul imprimantelor. Creată la sfârșitul anilor 90, imprimarea DTG folosește o imprimantă cu jet de cerneală  pentru a aplica cerneluri pe bază de apă direct pe materiale textile. Fibrele îmbrăcămintei absorb apoi lichidul. Procesul este asemănat cu imprimarea unui document acasă – înlocuiți hârtia cu haine. 

Proiecte vibrante, extrem de detaliate

În comparație cu metodele tradiționale de imprimare, imprimantele DTG pot crea imagini vii, foto-realiste, ce permit mai multe detalii. Aceste imprimante folosesc, de asemenea, întregul spectru de culori, având capacitatea de a le imprima simultan, făcându-le perfecte pentru designuri colorate sau lucrări de artă cu umbrire și degradeuri.

Imprimare la cerere

Spre deosebire de inscriptionarea prin serigrafie, care necesită multă configurare și prelucrarea separată a fiecărei culori de cerneală, imprimarea DTG implică o configurație ce  poate folosi un design multicolor apăsând un buton. O comandă personalizată pentru un lot mic poate fi livrată în aceeași zi. Acest lucru îmbunătățește experiența clienților, având un timp rapid de raspuns.

Simplitate

Pentru a crea o imprimare DTG impecabilă, personalizată, pentru îmbrăcăminte, există într-adevăr doar patru pași simpli: pretratarea și urcarea termica a îmbrăcămintei, încărcați modelul grafic digital în computer  și ajustați aspectul designului după cum doriți, puneți articolul textil pe masa de printare și imprimați, apoi folosiți o presă pentru a trata termic vopseaua . 

 

Raspunde